Kombiner bakgrunnen i bilde rommet størrelse

Kombinasjonen av tapet i stuen - ideen om å kombinere forskjellige typer tapeter

Stue - et rom for avslappende og underholdende. Designen er i stor grad avhengig av utformingen av veggene. Nymotens teknikk er å kombinere design av tapet. Denne originale kurset vil bidra til å gjøre boareal og markere uvanlige temaet for all innvendig plass.

Når du velger tapet er nødvendig å vurdere de grunnleggende reglene for å kombinere forskjellige teksturer og farger, inkluderer din fantasi og sans for smak eller en spion ferdige løsninger på Internett.

Har en kombinasjon av tapet

Vellykket montere forskjellige i tekstur og farge materialer er ikke så lett. Før du drar ut for å kjøpe dem, må du vurdere din plass og dens dimensjoner, mener at du trenger å skjule det, for å utvide, og kan gjøre høyere tak.

Det er verdt å merke seg at valg av en kombinasjon av tapet må du først bestemme fargene på møbler og diverse dekorative elementer, antagelig i rommet.

Dette er en av de viktigste reglene, resten er som følger:

 • fargespekteret. Overreliance på innovative kombinasjoner av lyse farger, ikke bidra til å skape komfort. Mettede farger vil trekke oppmerksomheten til andre, og "slå" i øynene.

 • kjøpe tapet. Hvis du bestemmer deg for å velge sin egen, uten hjelp av designere og kataloger, så må du kjøpe de valgte ruller, feste dem til hverandre og se om de er kombinert med hverandre. Det beste er om prøvene matche tekstur og prisen er perfekt, hvis en produsent produserer. Det er nødvendig å holde hue nummer og batch av tapet, slik at når behovet for å kjøpe akkurat samme farge.

 • Et spill av kontraster.Uvanlig ser vanlig tapet sammen med sine kolleger med stort mønster. Fargen layout i dette tilfellet spiller en sekundær rolle, kan monokrom versjon være av pastellfarger og blomstermotiver eller andre varianter av tegninger vil gå mer lyse farger. Strukturtapet harmonisk utseende med glatte alternativer.

 • Visuell illusjon. Med tapet kan du utvide et rom eller gjøre den høyere. De lyse fargene i små mønstre og horisontale striper, atskilt lister eller gesimser vil gjøre rommet mer volum, og fortsetter på taket tapet visuelt pripodnimut det.

  Hvis man følger disse enkle nyanser, kan du velge en interessant bakgrunn, og skape gunstige vilkår for å hjelpe dem riktig layout.

  Det er fem tiden testet ordninger for behandling av flere typer levende bakgrunns:

  1. Den vertikale arrangement.
  2. Horisontal kombinasjon.
  3. Mural.
  4. Quilting kombinasjon.
  5. Setter inn.

  Vurdere å kombinere nyansene av hver.

  Vanligvis velger kontrast tapet i to farger, men det er i utgangspunktet stort band, og hvis du velger å bruke tre nyanser, så de bør være smal. For en mer avslappende typen verdt et stopp på de tilstøtende farger. Vekselvis kan oppnå en interessant type rom, hvis deres kontrastfarger, er det nødvendig å velge bakgrunnsbilde av samme bredde.

  De kan ha ulike mønstre eller være ensfarget. Disse strimler er forbundet på vanlig måte "butt", og man kan sikk-sakk overgang fra en rull til en annen.

  Prioritet Båndene kan være forskjellig når man bruker to farger er ansett for å være den optimale kombinasjon av de to strimler av en tone og annen lyd. Hvis du velger blomster motiv eller intrikate mønstre, er det mulig å lime over sin del av veggen bak sofaen for å markere rekreasjonsområde. I krysset av farget bakgrunn kan limes planochki eller listverk og duplisere dem på taket.

  Denne kombinasjonen krever spesiell omsorg. Oftest brukes til helt glatte vegger, ellers vil det være synlig alle feilene i overflaten. I tilfelle av en horisontal kombinasjon av organisk tapet utseende, komplett med trepanel. De gir rommet en respektabel utseende.

  Council: Kombinasjonen av forskjellige teksturer tapet kan bidra til å plassere riktig vekt.

  Lys tapet limt på toppen av veggen, og deres mørke motstykker på toppen, mellom de to sammenlimte kantlinjer i form av listverk og trespiler er dekket med lakk, samt papirbaserte motstykker, men de bør være mer tett selv tapet. Horisontal kombinasjon av veggkledningsmaterial påføres store rom. Hvis rommet er et stort men lav, så bakgrunnen bør ikke være mer enn en meter bred.

  Ved å lime rommet skal være klart dødd ut og identifisere hver skjøten mellom vegg-papir, som mest lim rull lengde er vanskelig. Bakgrunn nivå koster vymeryat nivået på gulvet, ikke taket, fordi det visuelle bakgrunns linjen skal matche nivået av møbler.

  De har som regel bak en sofa eller foran ham. De er et stort lerret som viser noen plott eller blomstermotiv. De er plassert på den ene veggen, okleivaya det helt eller delvis, og resten av rommet er vanligvis dannet ensfarget bakgrunn. På grunn av Photo kan dele rommet visuelt og fremheve visse områder.

  Mural brukes til mer enn 40 år, men har fortsatt ikke mistet sin relevans, og selv, tvert imot, er stadig i popularitet, spesielt deres 3D-ekvivalenter og varianter med prospektet. Sistnevnte kan være mye større plass, noe som er viktig for små stuer.

  Mural vedlagt i listverk kan ordne interessant plass i rommet og hjelp i etableringen av en av de klassiske stiler.

  Hvis du vil lage dem med ikke bare en rekke av tapet, men også et stykke stoff, digitale veggmalerier.

  Bruken må først prestere bedre mono bakgrunnsbilde, og deretter på toppen av dekorerte veggmontert innsatser og begrenset trims eller listverk. Når du velger innleggsmaterialet må ta hensyn til at de trenger å være mer tett grunn bakgrunn av veggene.

  Council: Vegger kan ikke bare tapetsert, men også for å male en lys eller pastellfarger.

  Store innsatser brukes til reguleringsplan romslig stue hvis rommet er smal og høy, godt tilpasset innsats for å redusere høyden og gjør visuelt større.

  De er sjelden brukt til utsmykning av hallen, de foretrekker kreative mennesker, som liker å omgi seg med uvanlige ting. For denne typen tapet må du ha en kombinasjon av flere stykker eller ruller sine forskjellige varianter. Farge og tekstur påvirket ikke hva de mer kontrast, jo bedre.

  Med fliker som kan kuttes hvilken som helst form: kvadratisk, rektangulært, rombeformet, er det mulig å skape et panel eller arrangere dør- og vindusåpninger.

  I en utførelse av hans ideer ut i praksis, bør utvides første cut stykker, og se hvordan de ser sammen, så å feste dem til ønsket plassering, men det viktigste - ikke overdriv det, ellers tanken ville være en dårlig tegneserie. En vegg eller et lite område med filler vil se fint ut, men de limt over hele rommet er allerede latterlig. Resten av stuen bakgrunnen må velges av en av de fargevalg, som ligger i de fleste grafts.

  Før du utfører denne kreative arbeidet bør likevel vurdere de foreslåtte designere alternativer og deretter velge den mest hensiktsmessige.

  Kombinert mottak tapetsering i stuen gir det en spesiell sjarm. Det er nødvendig å gjennomføre alle de regler og smakfull, og rommet vil gnistre med uvanlige kombinasjoner. Men hver arbeidet krever en grundig tilnærming, en kombinasjon av noen av de foreslåtte alternativene bør først lagt ut i detalj, slik at den er harmonisk kombinert med møbler og så bra i selve rommet.

  Ingen kommentarer ennå, men du kan skrive din mening eller stille et spørsmål.

  Vi vil velge bakgrunnsbilde i rommet kombinert 2017: 35 foto og design

  Opprett originalt og minneverdig interiør er ikke vanskelig - bare plukke den rette kombinasjonen av tapet i hjemmet alt skal være vakker - det er ikke en regel, og ønsket av interiørmoten 2017. Dette handler ikke om hva du trenger å lagre, samle vakre og dyre ting, snarere tvert imot . Alt som er egentlig ikke nødvendig, alt det rotet opp din lille verden, ikke forlate leiligheten. Men valg av de riktige tingene for å gjøre livet ditt varm og komfortabel. Og ikke det siste trinnet her - en bakgrunn design. Hvis du ønsker en stilig, original og smak lime over veggene trenger en kombinasjon av tapet.

  Tapet i hallen i leiligheten sammen: Alternativer 2017

  I år legges det vekt i stua er på veggen - du kan være litt av møbler, og det trenger ikke nødvendigvis å være en elite, moderne, men bakgrunnen må ikke svikte. Making veggene - det er også en visuell teknikker som hjelper endre proporsjonene av plassen. Og du kan kombinere tapet, slik at denne kombinasjonen ga den ønskede visuell effekt.

  I år kan du pokleit tapet i tre trinn:

  • Landskap design;
  • Vertikal design;
  • Patchwork design.

  Kombinasjonen av tapet med vertikale striper er best egnet for et rom med lavt tak

  Hvis vertikale striper kombinert riktig, de er ikke bare visuelt øke rommet, men også "strukket" den. Det som ikke kan gjøres, fordi det er kombinert med store striper og lyse mønstre, utskrifter.

  Kombinasjonen av tapet i hallen: et lappeteppe som kombinerer

  Faktisk, er kombinasjonen av et lappeteppe simulert på veggen. Hvis du velger den riktige bakgrunnen, de "bli venner" med hverandre og skape en hel komposisjon på veggen.

  Dette lappeteppe - sysselsetting vanskelig, og før du tar ham, må du se mer enn ett eksempel å forstå kombinasjonen. Hvis du er redd for at ikke takle, ikke ta mer enn tre typer tapeter én farge.

  • Heat-fiolett;
  • Vivid-lilla;
  • Blek rosa.

  Quilting innebærer å kombinere forsiktig tenkning gjennom farge, design og tekstur av tapet

  Hvis dette puslespillet vil bli delt i like stykker, vil den ønskede effekten ikke fungerer. Stykker av størrelsen bør være annerledes. Du kan holde samme bredde, det vil lette arbeidet, men lengden på fragmentene må ikke være det samme.

  Bakgrunn må være i harmoni - kombinert i mønster, tekstur, farger og tema tilstøter. Og, selvfølgelig, må ikke forveksles med eliten budsjett tapet alternativer.

  Alternativer for kombinasjon av tapet i rommet: en kombinasjon av regler

  Vi kan skille åtte enkle regler, kombinasjonen av tapet, som vil hjelpe deg interessant og dyktig forvandle interiøret.

  Reglene for å kombinere tapet:

  • Ideelt hvis du kjøper tapet, ikke bare på ett sted, men også fra samme produsent, så vil det være enklere å tapetsere, og kamp;
  • Å velge riktig harmonisk tapet en tykkelse, kvalitet og enda en enkelt pris segment;
  • Alternativer for kombinasjonen må finne en rull eller annet sted i interiøret, hvis for eksempel en vegg med grønn, la den samme grønne møtes i mønsteret av puter;
  • Hvis du bruker bakgrunnsbilde med en rik, saftige ornamenter, må du ta en annen type tapet, som vil være nøytral, monotone;
  • Hvis utstyret vil fortsette selv tapetsering taket, vil du visuelt gjøre rommet mer romslig og ovenfor;
  • Å arrangere aksenter i rommet, trenger du bakgrunnsbilde som farge til møbler, tekstiler og tilbehør på denne bakgrunn så mer fordelaktig;
  • Hvis møblene i rommet litt, er det interessant å fylle plassen kan tapetseres med store, lyse, teksturert mønstre - og tomhet gå bort;
  • Den vanligste alternativet - aksent vegg, en vegg med lys tapet limt, limes og andre nøytrale nyanser.

  Det er ikke bare kombinasjonen av farge og mønster av tapet, men deres tykkelse, og - faktura

  Når du velger bakgrunnsbilde for en kombinasjon, må du huske å spørre selgeren å rulle en rull. Og hvis du velger tapet på ett sted, fest spoler til hverandre, prøve å se om det er den rette kombinasjonen.

  Bakgrunnsbilder til hallen: kombinert i en moderne stil

  Hvis rommet er stort og romslig, er det mulig å ha mer. Du kan plukke opp og lyse farger, og er veldig saftig, litt for aktiv. Du kan spille med stort trykk.

  Hvis rommet er lite, så valget av tapet du må være forsiktig - pastellfarger er valgt oftest i kombinasjon med abstraksjon og geometriske mønstre.

  Hvis rommet vender mot nord, er bakgrunnen nødvendig å velge bare varme farger, ellers rommet vil ikke være komfortabel. I sør rommene, henholdsvis, er det fornuftig å ta tapet kjølige toner.

  Hvis Stuen er romslig - kan du eksperimentere med lyse farger, hvis det motsatte - en liten, da lyse farger fungerer best

  Hvis rommet er for deg - det er fremfor alt, elegant sted, ferie sted for moro, glede, gjerne ta perle eller gull bakgrunnsbilde.

  Hvordan kombinere tapetet i rommet: bilder og tips

  Å velge de riktige materialer - dette er det største hinderet for denne prosessen. Bakgrunn må være av samme struktur. Dersom denne regel er brutt, ved liming kan det være vanskelig, for eksempel sømmene vil være synlig. Stoffer forskjellig tykkelse er diskordant i noen grad.

  En annen "umulige" - er bruk av flere typer tapet med lyse dekorative effekter. Henviser til tapet med lyse mønstre, effekten av overløp, med en stor lettelse mønster.

  Ofte feil er gjort nøyaktig i valg av banen. Det kan enten være lettere stykker av møbler, tilbehør, eller kombineres med dem.

  Hovedregelen i kombinasjonen - er det først nødvendig å bestemme grunnleggende tone av tapet, og velg deretter tapetlim og møbler

  Hvis vi snakker om trender i 2017, kan følgende punkter fremheves:

  • Dette lyse, intrikate mønstre på bakgrunnen;
  • Broderi og relieff på overflaten av tapeter;
  • Orientalske motiver;
  • Ekstremt lyse farger;
  • Strimler av alle typer og slag;
  • monogram;
  • Varianter av den blå-grønne spektrum.

  Selv vanlig Khrushev kan bli transformert ved hjelp av en kombinasjon av bakgrunns. Dette gjør interiøret mer levende, dynamisk, ikke så kjedelig.

  Møbeltrekk innsatser i det indre av hallen

  Denne måten å dekorere veggene, som gir rommet en ekte designer utseende.

  For de setter inn kan du bruke:

  • Mur på den sentrale vegg;
  • 3D-tapeter som utrolig måte å visuelt utvide plass;
  • Mønstrede innsatser, som er begrenset ved list eller på hoved lerret;
  • Kontrast tapet lime viss arkitektonisk element - takskjegg fordypning eller et fremspring.

  Husk at mønsteret i tapetet på noen måte bør ikke overskygge hverandre. fantastisk opplevelse kan oppnås ved en kompetent kombinasjon av tapet - en lys og fengende inserts gjøre plass syntes å endre størrelsen. Samme rom ser annerledes ut, om det er annen bakgrunn.

  Bakgrunnsbilder er perfekt som et innstikk og perfekt oppdatere ethvert interiør

  I det første tilfellet er de alene, rolig, pastellfarger - rommet blir oppfattet på en måte. Hvis den sentrale veggen er en dynamisk innsetting, kan det virke som om det er et annet rom i leiligheten med en annen plan.

  Sammalt innsatser vel trekke annen betydning av ett rom som visuelt skille dem fra hverandre. For eksempel, hvis det er et rom, som også utfører funksjonen til soverommet, den delen av rommet i nærheten av sengen Bakgrunns milde, varme toner, og i nærheten av pulten eller spisestue er en overgang til en mer spennende farge.

  Kombinert bakgrunns hall (video)

  Kombinere tapet - prosessen er ikke bare komplisert, men også fascinerende. Med et bredt utvalg av bakgrunner har en rekke alternativer interessante transformasjoner. Det viktigste er å forberede dem, omtaler ikke en fotovariant.

  Design kombinert tapet i hall (foto)

  © 2017, homeli.ru. Kopiering er kun tillatt med en link tilbake til kilden

  Kopiering er kun tillatt med en link tilbake til kilden

  Kombinert tapet i rommet 2018: foto, design og utvalg

  I dag er mye brukt kombinasjon bakgrunnsbilder, som skaper en svært effektiv og moderne interiør kombinere tapet i rommet ganske alvorlig problem som bør iverksettes med spesiell oppmerksomhet. Rommet er designet for mottak. I denne forbindelse bør en spesiell atmosfære råde. Derfor må du tenke nøye og velge en fargepalett av tapet, som vil dekorere veggene. Reparasjon eller renovering av rommet - en prosedyre ganske kostbare. Med hjelp av enkle kombinasjoner av tapet, kan du ikke bare spare penger ved å kjøpe, for eksempel, dyre malerier for prisen, men også for å skape rom i en luksus stopp.

  Takket være de visuelle effektene, kan rommet være større. Hvis du holder deg til en smal rektangulært rom på langveggen tapet lyse farger og kortere blad til 2-3 nyanser mørkere, da rommet skal se større ut.

  Kombinert tapet for publikum: mote 2018

  For å lage et design salong En viktig rolle er tildelt til veggene. Kombinert tapet i rommet fremheve interiøret, gjør utformingen moderne og stilig. Korrekt registrering avhenger av kombinasjonen av farger følgesvenn og forskjellige typer teksturer på veggene. Riktig kombinasjon av hjelp for å visuelt utvide grensene for plass, for å understreke tema og trender.

  Kombinasjonen gir ikke for bruk av bare 2-3 nyanser. Du kan kombinere flere typer bakgrunn, kan bare 1-2 toner forskjellig på samme tid de

  Det er en kombinasjon av tapet for hallen i 2018:

  • Vertikal design;
  • Landskap design;
  • Patchwork design.

  Korrekt kombinere forskjellige vertikale striper visuelt større plass og forlenge høyden på rommet. Forresten - kan ikke kombineres med lyse striper, store mønstre eller design. Det ser ikke veldig ekstravagant.

  Horisontale striper kombineres ikke med alle bildene. Men trepanel - ideelt for en slik geometri og lage en flott design.

  I 2018 ble det fasjonable lappeteppe kombinere. Med separate lengder av tapet eller stoff kan kombineres innvendige paneler skiller seg ut nisjer innrammede vinduer og dører. Viktigst - ikke overdriv, slik at rommet ikke var som en sigøyner hus

  Metoder for å kombinere tapet uunnværlig i et rom som har en uregelmessig form, eller den har en fordypning eller et fremspring. For å gjøre en nisje visuelt dypere i dette området bør limes tapet mørke nyanser.

  Det er også vurdert på moten i 2018 bakgrunnsbilder. Fosser, trenger abstrakt, fotografering byer kveld ikke forlate pidestall av mote i over 50 år, blir bedre for hvert år. Svart og hvitt bilde Night Manhattan er fullt mulig å legge ensfarget beige eller fersken bakgrunn.

  En av de mest interessante teknikker for klassisk stil er en liten kvadratisk eller rektangulær segmentet av tapet med et ornament, dekorert med baguette ramme, som et maleri. Kombinasjonen av horisontal tapet i den nedre delen av veggen vil gjøre rommet en virkelig aristokratisk.

  Velg stoff bør avhengig av interiøret tema

  Til slutt, trenden i 2018 - er et 3D bakgrunnsbilde. Med deres hjelp er det mulig å øke enda litt plass på området. Du kan pokleit 3 ​​D bilder, som viser den spektakulære naturskjønne steder og kombinere dem med ensfarget stoff. I et slikt tilfelle, noen av de besøkende salongen for å feire smaken av utleier og originalitet.

  Hvor fint å kombinere tapet i hallen: kreative interiør

  Et viktig poeng når kombinere og velge et bakgrunnsbilde for rommet - miljøvennlig. Lounge - møte folk, så det bør være så mettet med oksygen. For stuen bør velges stoffer hvis sammensetning inkluderer ikke sterke kjemikalier. Viktigere - tapet skal passere luft og inneholder ingen miljøgifter.

  Papir tapet for prisen er ganske billig og miljøvennlig. Men denne type malerier er en ulempe - skjørhet og ustabilitet for ultrafiolette stråler.

  Vinyl tapet er mer praktisk. De er holdbare og bidra til å skjule ujevnheter på veggene. Fargevalget er ganske bred, men det er en ulempe - bakgrunnen ikke lekker luft.

  Non-woven tapet - tykt og slitesterk. De ikke falmer i solen, ikke redd for fuktighet, men også de kan males

  Bakgrunn av folien er perfekt for klassiske og moderne interiørløsninger. Bidratt til å øke lydisolasjon og beskytte vegger mot skadelig stråling. Holder kjølig om sommeren og varme om vinteren dager.

  Tekstil tapet vil bidra til å skape i rommet en luksuriøs og koselig miljø. Videre ser de fine, slike bakgrunner er motstandsdyktig mot smuss og falming. Alle de ovennevnte typer tapeter kan kombineres.

  Noen regler for en fin kombinasjon i 2018:

  1. For en stor og romslig hall, kan du plukke opp og livlige farger;
  2. I den lille stuen bedre pokleit tapet i pastellfarger, kombinert med den japanske abstraksjon eller geometriske figurer store;
  3. I hallen, som ligger på nordsiden, en mer passende bakgrunns varme nyanser, til den sørlige rom - kule farger;
  4. Hvis du vil lage et permanent atmosfære av en ferie, er det bedre å bruke gull, perle tapet.

  Hvordan søke tapet to farger i rommet (video)

  Bakgrunnsbilder for publikum: De samlede variasjoner

  De mest vellykkede og allsidig design for hallen - kombinasjonen av beige og brunt, oliven og oransje, burgunder og rosa, grønn og gul, blå og hvit, lilla og grå, lilla og sølv nyanser.

  I tillegg, i noen tilfeller, den ideelle ser det samme, vanlig tapet, skiller de seg i en tone. Kombinasjonen av alternativene du kan tenke på egen hånd, eller se på bilder som allerede er laget av designere.

  For å oppnå lysstyrke og individualitet i det indre av rommet, bør du ta hensyn til de ulike fargekategorier

  Den grunnleggende regelen i dette tilfellet - det er ikke nødvendig å bruke mer enn 3 fyldige, virkelighetstro farger samtidig. Og hvis de 2 farger - lys, bør den tredje alltid være nøytral.

  Se vakker kombinasjon av blanke bakgrunner med frostet, grov og glatt.

  Trend 2018 - tegninger og fotografier. De hotteste trendene i 2018 - en abstraksjon med geometriske former, mønstre og striper. Når den horisontale skilleveggen øvre område skal lime striper og bunnen - Uni tapet.

  Designet i et slikt tilfelle, kan du fremheve de vakre veggmaleri.

  Svært ofte, for å skape et moderne interiør utstyret brukes såkalt aksent vegg, som for øvrig vil være relevant i 2018. Ved hjelp av denne metoden skaper et fokus for oppmerksomhet i hallen i et bestemt område. For å bestemme aksent vegg i et rom, bare se på noen av veggene faller de fleste øyne.

  Velg bakgrunnsbilde for aksent vegger må kontrast, lyse, fortrinnsvis med mønstre eller bakgrunnsbilder. Alle de andre vegger er limt som nøytral, en fast farge

  Denne metoden for dekorasjon kan brukes ikke bare til hallen, men i alle rom. Det aksent ene veggen i betydelig grad kan spare penger, fordi den dyre stoffet og tiltrekke oppmerksomhet ligger bare på en av veggene eller på den lille av hennes nettsteder.

  Hvor annerledes tapet pokleit rom: ideer og metoder for å gjennomføre dem

  Det viktigste når du kombinerer tapet - dette er riktig valg av materialer. Spesifisiteten av kombinasjonen er forskjellig fra standard liming.

  Bakgrunn bør være av samme struktur. Dette hindrer problemer med liming og maske synlige sømmer av stoffer av forskjellig tykkelse og struktur.

  Det er uakseptabelt å bruke flere typer tekstiler med dekorative effekter - fengende mønstre, supplert med overløp effekt, tapet med et stort preget mønster

  Med kombinasjonen av tapet, kan du lage et eksklusivt interiør.

  Uansett hvor forutsatt å lage kompositt design - i en fem-etasjes leilighet, studio leilighet eller et hus på landet. Med riktig valgt kombinasjon av tapet i rommet, kan du utvide plassen deles arbeidsområdet og rekreasjonsområde, for å skape fokus på styling, endre mengden av plass til å skjule ujevnheter i veggene, fremheve fordelene med rommet. Videre den kombinerte interiøret bidrar til betydelig lagre. Til rabatterte priser kan du kjøpe restene av passende farger og dyre stoffer for å gjøre plass chic.

  Hvordan kombinere bakgrunnen (video)

  Den opprinnelige kombinasjonen av tapet i rommet

  Det er nødvendig å huske på at den rette kombinasjonen og valg av tapet i rommet krever etableringen av den foreløpige utkast. Å lage et design, må vi først definere grunnleggende tone av veggene i hallen og deretter å plukke opp andre farger.

  Den grunnleggende tone kan kombineres eller være lettere elementer interiør - møbler, puter, lysekroner, lamper, gardiner

  Det ville være bedre å utvikle en kombinert utforming etter når møbler og innredning vil bli valgt, fordi det viktigste målet i dette tilfellet er det lagt vekt på originalitet av situasjonen.

  Kombinert tapet i hallen: motetrender 2018

  Trender i 2018 - en rekke mønstre på tapet, brodert og preget overflate. Slike kombinasjoner er ideell i moderne og klassisk interiør.

  Utformingen gir for etterbehandling av vegger i myke pastellfarger eller lyse. Ikke la pidestall av moten i 2018, kinesiske / japanske tegn

  Veldig populært i 2018 utskrifter med vegetasjon. Obligatorisk krav - en kombinasjon av matt eller mønstrede tekstiler.

  Kombinert bakgrunns rom: 39 alternativer (video)

  Blant dette mangfoldet, viktig å ikke gjøre feil valg. Vurdere utformingen av et rom og gjøre det til en realitet!

  1
 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  80 + = 88