Kombinert maskin for tre

Kombinerte trebearbeidingsmaskiner Hjem

Til dags dato, kjøpe en trearbeid maskin i huset, er hver stand. Med det kan du utføre en rekke funksjoner. Arbeid ovenfor anordninger er i stand til på en sikker måte med kryssfiner, sponplater og forskjellige andre trebaserte materialer. I størrelse maskinene er ganske forskjellige, så vel som i sin funksjonelle deler. Nominell kapasitet på enheten er rundt 2500 watt.

Avhengig av sine endringer og driftsfrekvensen av modellen. Mange forbrukere, når du velger en maskin for hjem, ta hensyn til saging rekke vinkler. Den viktige rollen størrelsen på tabellen direkte. Dybden av kuttet kan være forskjellig, og dette bør tas i betraktning.

Ved hjelp av Kombinerte trebearbeidingsmaskiner, kan praktiseres skjøtevinkel. Likevel er denne prosessen er kjent som planing. Kant med arbeidsstykket kan plasseres trygt.

Hvis høsting av liten størrelse, er det mulig å gjøre høvling kantene. Når du sager det samme kan gjøres på forskjellige måter. I noen tilfeller er det nødvendig å gjøre det på tvers av korn. Bruke de riktige elektroverktøy, endre plasseringen av arbeidsstykket er alltid mulig uten problemer. Det vil også gjøre kutt akkurat langs trefiber.

Trebearbeiding kombinert (universal) av denne størrelsen er optimale. For skjøting, mange modeller er ideelle. Den maksimale skjærediameter er rundt 250 mm. Skjæredybden kan innstilles med en spak. Endefresen installert i alle modeller med diameter 12 mm.

Sagen tabellen er inkludert i settet er ganske hyggelig. Regulere det tomt kan være helt rolig. Den nominelle rotasjonshastighet er 7,000. Rpm. enhet spenning er i gjennomsnitt på rundt 230 V. beskyttelsessystemet i alle modeller pålitelige.

"Starman" Selskapet kombinert trebearbeidingsmaskiner vurderinger er bra, og mange kjøpere foretrekker modeller fra dette merket på grunn av den praktiske bruken. Vinklene kan settes til å kutte noen. For planende plan Trebearbeiding kombinert maskinene er ideelle.

1

Også kan de være engasjert i fresing, og dette bør tas i betraktning. Fekting for sagbladet leveres som standard med. Også satt til maskinen, kan du finne spaltekniven. For tverr saging av tre produsenter har gitt en spesiell holderen. Vinkelen kan også justeres. Fra kniv akselen på maskinen er inngjerdet.

Trearbeid kombinasjon maskinen D300 på parametere er ganske dårlig til moderne kolleger. Dette skyldes først og fremst den lave effektenheten ved 1500 watt. I tillegg, må være oppmerksom på at grensefrekvensen til mekanismen er knapt 40 Hz. Dermed gjør minuttet akselen små svinger.

Ved saging av tre maksimumsvinkelen er det mulig å stille inn 45 grader. Diameteren av skjærehjulet trebearbeiding maskinbordet (kombinert) er 125 mm. Finish utboring som er utformet for den av produsenten. Planende dybde i denne modellen kan justeres på grunn av kontrollarmen.

Mange kunder velger Trebearbeiding maskiner av denne merkevaren grunn av sin høye kvalitet. De fleste modellene kan brukes til rett høvling av tre. Skjøting av arbeidsstykket i en vinkel, kan også utføres. Motorer installeres kun asynkron type og den nominelle effekten gjennomsnittet er rundt 2300 watt.

Enheter som er utstyrt med en beskyttelseskappe. Koble støvsugeren til mekanismen, er det mulig, vil takket være arbeidsplassen alltid være fri for støv. Drevet trebearbeidingsmaskiner utføres bare ved et enfasenett. Ett minutt aksel i stand til å utføre mer enn 5000. Rev. Chuck som standard forsynt med en diameter på 15 mm. Driftsfrekvensen av enheten er i et område på 45 Hz.

Maskiner la selskapet er veldig praktisk å justere vinkelen på kuttet. I dette tilfellet, klippene er ganske pålitelig. Som et resultat, er arbeidsstykket mulig å fikse det godt mens du arbeider. Planer på et fly kan gjøre. For rett planing Kombinerte trebearbeidingsmaskiner passer dårlig. Men skjøte kantene kan gjøres ganske effektivt.

På tomgang aksel per minutt gjør mer enn 5500 rpm. Planende dybde svarende til maksimalt 3 mm. bladlengden, som er tilgjengelig i et sett, er 240 mm. Sagblad, har typisk en tykkelse på 1,8 mm. Blant svakhetene bør bemerkes noisiness verktøyet. Ved en avstand på 10 meter innretning avgir et gjennomsnitt 89 dB.

Hva kjennetegner maskinverktøy "JET"?

Motorene i alle modeller installert enfase. Kjør kondensatorer de inneholder en rekke "C6". Nominell spenning modell er omkring 230 V. Avviket således den maksimale kan være opp til 10 V. Den driftsfrekvensen av de mekanismer som ligger ved 43 Hz. Mål tabeller er variert.

Justere plasseringen av arbeidsstykket holderen kan ved hjelp av. Beskyttelsesdeksel i trebearbeidingsmaskiner installert. Det vinkelområde av avklippet arbeidsstykket er i området fra 0 til 45 grader. Diameter av åpningen er 30 mm. I sin tur, er tykkelsen av skjæreskiven er 10 mm. Skjæredybde for alle modeller kan justeres.

Modell av dette merket mest egnet for fresing. Høvling av tre på et fly kan gjøre. I tillegg trebearbeidingsmaskiner i et hjemmemiljø blir ofte brukt for langsgående saging av arbeidsstykket. Gjør det mulig for et hjørne eller kant. Nominell effekt modeller - rundt 2450 watt. Motorene er montert på en ramme utelukkende asynkron type.

På tomgang aksel kortnumre raskt nok. Den maksimale dybde av høvling er lik 3 mm. Sagblad i sett inkludert 250 mm i diameter. Koble støvsugeren til enheter som mulig. I dette tilfellet er støvet under drift absorbert umiddelbart.

Russisk produsent av "Energomash"

Mange trebearbeidingsmaskiner (kombinert) for denne merkevaren hjemme skiller seg fra andre enheter med ytelsen. Dette skyldes i stor grad installasjon av ekstra glidelagre. Avstandsholderne i trebearbeidende maskin i stand til å sikre fiksering stivhet av arbeidsstykket. Sikkerhetssystemet er installert i alle modeller. Ved den minste feil i mekanismen av låsen aktiveres øyeblikkelig.

Den nedre ramme er laget av sveiset på maskiner, og det er forskjellig høy pålitelighet og er i stand til å motstå tunge belastninger. Nøyaktigheten av behandling av tømmer leveres av holderen. Vinkelen kan justeres dem ved å endre posisjonen av armen. Fresing arbeid kan utføres på maskinene varierte. Planende vinkel av modellene ovenfor passer godt. I tillegg er livsbetingelser har evnen til lett å engasjere seg i både langsgående og tverrgående sagsnitt mellomrom.

Trebearbeidingsmaskiner "Titan"

Maksimal planing bredde på modellene selskapet gjør et gjennomsnitt på ca 200 mm. I denne dybdeområde kan justeres fra 0 til 5 mm. Så max bladdiameter. 200 mm. Endefres sett størrelse på 12 mm, og den passende hull av sagbladet - 32 mm. Tabeller det finnes en rekke dimensjoner.

Rotasjon verktøyblokken kan utføre med en enkelt spak. Motorene i alle modeller som leveres av produsenten av asynkron type. Kondensatorer i dem er merket "C6". Nominell effekt spenning er omkring 200 V. Indikator driftsfrekvens er ved 30 Hz.

Mange kunder velger innenriks kombinert bonde sa selskapet på grunn av sin allsidighet. Arbeidet de kan utføre et bredt spekter. Beskyttelsestrekk for alle modeller fra produsenten. Støvavsug støvsuger med mekanismen, det er mulig å koble. Chuck som standard, er det 15 mm i diameter. motorer makt i gjennomsnitt er rundt 2500 watt. På tomgang drivakselen per minutt gjør mer enn 5000. Rev.

Nøyaktigheten av treforedlings sikrer høy. Justere vinkelen på kutt på alle modeller som mulig. holdere på bordene er festet meget godt. På grunn av dette, kan arbeidsstykket installeres i nesten alle posisjoner. Mekanismen for endring av vinkelen av kuttet der, og vakter som standard inkludert. Som et resultat, kan det sies at modellene av dette merket er like effektive evne til å takle høvling, skjøting, og så kuttet tre.

Kombinert maskin for tre: Populære modeller og priser

Mange hus mestere i arsenalet av en multifunksjonell maskin for tre butikker. Den lar deg utføre ulike operasjoner. Således kan den brukes til å fremstille en rekke forskjellige treprodukter.

I tillegg bør slikt utstyr bli betraktet som et verktøy for gjennomføring av kreative ideer. Bruke det i sitt hjemmestudio, er det mulig å produsere langsgående, lateral og roterende saging sagbladet.

Typer av kombinerte automater for tre

Også disse maskinene kan de plane deler av flyet og dens side. Og i modeller av moderne multifunksjonelle maskiner, som tilbys til ulike priser, er det mulig for den mekaniske arbeidsstykket.

På hjemmemarkedet er det flere varianter av dette utstyret, noe som gir effektivt løse problemer for bearbeiding av trevirke. Det er flere modeller som forbrukerne er mest etterspurt.

Multifunksjonell maskin Corvette 322

Det bør bli sett på som en modell av kombinert utstyr for bearbeiding av trevirke. Ved hjelp av denne enheten, kan du gjøre et stort antall forskjellige operasjoner.

Bruk av en kombinasjonsmaskin i hans hjem verksted, kan du produsere tømmer behandlingen. Dette oppnås på grunn av tilstedeværelsen i serie funksjoner Corvette 322:

 1. Slicing langs styreskinnen.
 2. Planende tykkelse.
 3. Tverrgående og langsgående saging.

Dessuten kan dette utstyret brukes til å utføre bore- og freseoperasjoner. Hvis plassen er begrenset, vil bruken av en slik maskin øke produksjonskapasiteten i hjemmet snekker butikken fordi det er kompakt og tar ikke opp mye plass. Han var selv i et lite område kan romme uten problemer.

Når kraftverket, noe som resulterer i bevegelse av maskinen, fungerer i denne modellen induksjonsmotor. For sikker bruk har den en magnetisk forrett. Takket være ham, ekskludert situasjonen med spontan motoren i gang når det oppstår et strømbrudd.

Takket være den beltedrivmotoren beskyttet mot overbelastning. For å opprette en stasjonær produsent som et materiale som brukes grått støpejern. Desk støpt eller polert.

 • Hvis vi snakker om konfigurasjonen av utstyret, og velg deretter tilstedeværelse i utstyr av denne modellen, tre kniver, over som er en beskyttende stroppen.
 • Det er også å utstyre denne modellen har en parallellføring, som muliggjør saging, høvling av detaljene.
 • Mer har to utvidelser designet for skrivebordet.
 • Også en kombinert maskin som er utstyrt med et sagblad, over hvilken det beskyttende deksel er installert. Bortsett fra disse, er det tre munnstykke for en støvsuger.

Automatisk mating av arbeidsstykket i den kombinerte maskin er anordnet for måleren. I tillegg er det mulig å justere bladhøyden. Clamp er tilgjengelig på rullebordet. Takket være det forutsatt robuste klemme arbeidsstykkene når du utfører oppgaver på sine kutt.

For å gjøre en frese og boreoperasjoner på denne kombinerte utstyret eieren kan bruke slutten møller. Når de brukes på skrivebordet stykket kan roteres en gang i tre projeksjoner.

En av funksjonene i dette utstyret er den store massen av maskinen. Derfor er vibrasjon i løpet av sitt arbeid utelukket.

Hvis vi snakker om de tekniske egenskapene til denne modellen, ser vi at Corvette 322 drives av nettspenning på 220V. Kraften i denne enheten er 2,2 kW. Spindelen rotasjonshastighet har fire tusen. Rev / min.

Kombinert maskin Zenitech MFL-300A

En annen populær modell av utstyr for behandling av treprodukter - Zenitech MFL-300A. Den er designet for å utføre et bredt spekter av operasjoner.

Spesielt kan det fremstilles: de tverrgående og roterende saging; planende; Milling; kjedelig.

I form av sine tekniske parametere, han har mye til felles med den modellen som er beskrevet ovenfor. Dimensjonene på denne maskinen på følgende: 1130x800x700 mm. Vekten - 200 kg. Dette utstyret er drevet av 220V strømnettet. Kraften i denne modellen er 3,2 kW.

I markedet modellen foreslått på prisen på 2600 dollar. Ved å utføre operasjoner på denne kombinerte dreiespindelen roterer med en hastighet på 4,000. Rev / min. I å utstyre maskinen har 3 blad.

Denne modellen er dårligere når det gjelder kraft som er omtalt ovenfor. Men hvis du leser bruksanvisningen til maskinen, da, generelt, i form av dens tekniske egenskaper er det ikke mye forskjellig fra sin bror. Strømforbruk i denne modellen nedenfor - 1,5 kW.

Den kan kobles til nettspenning på 220V. Dens dimensjoner er 920x1210x970 mm. Som for vekt, vekten av denne kombinasjonen av utstyr er 145 kg. Denne innstillingen kan brukes for følgende aktiviteter:

Kombinert maskin ML 292M-2-

Denne modellen av snekker utstyr også tilhører gruppen av multifunksjonelle enheter. Med denne innretning kan utføre en lang rekke behandlingstrinn på tre arbeidsstykker.

Naturligvis, som alle andre utstyr, denne modellen kan brukes til følgende operasjoner:

Når det gjelder verdien av denne kombinasjonsmaskin er tilgjengelig for de fleste innenlandske håndverkere. I markedet er det tilbys på prisen på 700 dollar. Bruke det til å utføre ulike operasjoner er tillatt i øvelser på et tre.

Denne kombinerte maskin har 1000x910x390 mm dimensjoner. Kapasiteten er 1,5 kW. Den kan operere fra nettspenning på 220V. Når akselen roterer med omtrent 3580. / Min. Utstyret av denne kombinerte maskin det er en sirkelsag med de følgende dimensjoner 1x6 x 250 x 35 mm.

Kombinert snekring maskin MLQ 343

De som er på utkikk etter hans verksted trebearbeidingsmaskiner kompakte størrelsen til en rimelig pris, bør du ta hensyn til modellen MLQ 343.

Den største fordelen med dette utstyret er dens kompakt størrelse, slik at du kan installere det selv i et lite verksted, uten å forårsake noen ulempe for seg selv.

Denne maskinen har dimensjoner 1210x1050x810 mm. Som for sin vekt, denne modellen det er 190 kg. I markedet modellen foreslått på prisen på 1390 dollar. Denne prislappen er ganske rimelig, tatt i betraktning at modellen tilhører en gruppe av profesjonelt utstyr.

Bruk maskinen på et tre kan være fra nettspenning på 220V. Strømforbruket er 1,5 kW. Ved drift utstyr roterer spindelen med en hastighet på 3100 o / min. De følgende operasjoner kan utføres ved hjelp av dette apparat:

Bruk av multi-funksjonelt utstyr i praksis

Multifunksjons trebearbeidingsmaskiner - ganske avansert utstyr, så du bør før du starter Les instruksjonene for deres bruk, slik at de ikke får problemer eller behov for reparasjon. For informasjon om hvordan du bruker slikt utstyr, vet han ikke alle opplevd snekker.

Derfor er studiet guide et must. Imidlertid bør det bemerkes at uavhengig av produsent, alle modeller har en flerfunksjonsmaskiner det samme prinsipp for operasjon. På praksis for anvendelse av dette utstyret vil bli diskutert nedenfor. Som et eksempel, ta flerbruks Performax PKM maskin 300.

Blant alle funksjonene besatt av den moderne modell av trebearbeiding utstyr, er den mest populære å kutte materiale. Dette er ikke overraskende, siden de fleste av dem er ganske moderne enheter stort skrivebord, som gjør at du enkelt gjøre kutt mellomrom.

Hvis du trenger å kutte tre produkter så langt som mulig, i dette tilfellet, er det viktig poeng bredden av arbeidsstykket. Betydningen av denne faktoren er viktig av den grunn at maskinen forskjellige størrelser av stasjonære.

De fleste aktuelle modeller for trebearbeiding er det mulig å kutte treemnene i en viss vinkel, og kan også vippe.

Dette sikres ved det faktum at sagbladet er til stede i utstyret på snekker utstyr kan roteres. Muligheten til å rotere skrivebordet er bare tilgjengelig på visse modeller.

Imidlertid kan ikke alle maskinene Multidrifts sagblad dreies. Noen produsenter ikke innføre i sine modeller anledning av den grunn at det Det kompliserer maskinkonstruksjonen. Likevel, lys høsting, ikke varierer mye vekt og dimensjoner, er det mulig å oppløse i en vinkel, gjennom dem mot den side av anslaget, som kan vippes.

Hvis en separat styreskinne bevegelse oppstår anlegg hvor det er en skala, kan slikt utstyr anses den beste hjem arbeidstaker. Og alt fordi ved å bruke det, er eieren i stand til å låse arbeidsstykket i ønsket vinkel.

I noen tilfeller kan det stopp bli flyttet til snittplanet. I dette tilfellet, blir justeringen utføres ved hjelp av instrumenter konstruert for å måle.

Alle Multidrifts maskiner for tre blanks er plan funksjon. Dyre modeller er utstyrt med en overflatemåler. Dette gjør det mulig å utføre etterbehandling av arbeidsstykker.

Hvis du har kjøpt maskinen har en vippbar stopp, de største utfordringene faset eller lag på flyet vil du ikke ha. men det er bedre stå på den side av maskinen fra den side som er nærmest sagbladet.

For å øke dybden av planing i én omgang, kan du gjøre manipulering ved å heve og senke skrivebordet. Hver produsent i produksjon av bonde utstyr, bygger i sine maskiner stasjonære justering. Det oppstår imidlertid store vanskeligheter med utformingen av elementet. Med det kan håndtere selv nybegynneren.

Hver handyman har ganske ofte å forholde seg til gjennomføringen av behandlingen operasjoner av tre mellomrom. Mange bruker dem til å utføre den velkjente baufil eller fly.

Imidlertid kan slike problemer bli forenklet dersom bruke bonde utstyr tre. Dette sparer mye tid hjem arbeidstaker, og i tillegg gjør uten store fysiske anstrengelser for å utføre oppgaver for boring, saging og meisling.

Markedet tilbyr bredt utvalg slikt utstyr på ulike priser. Sammen med modeller av innenlandske selskaper, for hvert tilgjengelige og deres utenlandske kolleger. Hvilket alternativ å velge - alle bestemmer for seg selv, og bygge på sine finansielle evner.

Men for det riktige valget du trenger å fokusere ikke bare på pris, men også på funksjonalitet. Tross alt, alle absolutt ønsker å ha et hjemmestudio maskin som kan brukes til å utføre bredt spekter av applikasjoner. Derfor funksjonen av dreiebenk er også nødvendig å ta hensyn.

Dagens modeller av utstyr varierer i pris og funksjoner, slik at alle kan velge i henhold til deres økonomiske evner passende modell dreiebenk.

At han hadde tjent i lang tid, og i løpet av bruken ikke har problemer, bør det være etter at den er installert og strømnettet Les nøye instruksjonene Drifts. Da vil du unngå mange problemer.

Universal multipurpose trebearbeidingsmaskiner for hjemmet

Universell maskin for treforedling lykkes med å erstatte mini-workshop. Av det store antall flerfunksjonsenhetene må velge riktig i henhold til innholdet i arbeidet og hvilke typer materialer. Ikke minst når du kjøper spiller et verksted. Tross alt, kan multifunksjonsmaskiner for tre være en stasjonær i et miniformat eller full gulvet. Selv om gulvet modeller er kompakte nok for hjem, trenger plass rundt for enkel plassering og bevegelses blanks veiviseren.

I de fleste tilfeller har huset mester til å håndtere behandlingen av tømmer og plank. Fordi den kombinerte enheten må nødvendigvis bestå av en sirkelsag. Det er nyttig for å kutte lange tømmer for å lage blanks for møbler, det vil si, noen manipulering av den primære tre.

Ytterligere arbeidsstykker pare seg jevnt på plan-, hvis maskinen omfatter en strekmål, er maskinert til en ønsket tykkelse av arbeidsstykket. Carving er gjort med hjelp av stikksag, som ofte følger av multi-funksjons design. Stasjonær Jigsaw mye enklere å dele, gjør han ikke lukke mester til å gjennomgå materialet nettet, ikke bry deg om i løpet av sagen, fordi alt på forhånd gitt enhet.

I tillegg, maskiner for trevirke som er utstyrt med fester for boring, fresing, kanter, rebating og slotting. Det finnes modeller som kombinerer opptil 5 forskjellige funksjoner, mens andre gir bare to.

Ofte en kombinasjon av mange funksjoner implementert på bekostning av kvalitet! Sjansen er at den fungerer perfekt sirkelsagen mill ikke er kraftig nok. Derfor er det ønskelig å stoppe på enheter kjente produsenter.

Multi-funksjonsmaskiner

Hjemme eller i fjøset, kan bruke universell utstyr utføre behandlingen på et profesjonelt nivå. Husholdning trebearbeidingsmaskiner tillate å utføre følgende operasjoner:

 • saging langs og på tvers av fibrene som brukes for å kutte deler, skjæring av plater og skjæring;
 • planende, inkludert størrelse innretter Plater (planker, barer og paneler) og på en plan profil;
 • boring - lage hull;
 • sliping - grader er eliminert fra overflaten, sag, bølge, skarpe kanter fjernes, elementene er brakt til ønsket størrelse og ruhet;
 • fresing - fremstilling av komplekse deler, profiler av mønstrene skjære
 • Grind - Behandling sylindriske deler.

Det er to hovedkategorier av multifunksjonsmaskiner:

 • utøvende organer erstattes av rammetype for food prosessor vedlegg: Sett stasjonen - få en sirkelsag, sett mill - mill. Dette er den mest kompakte Mini modell beregnet for små strøjobber;
 • Alle komponenter er plassert på rammen, blir hoved flyttes fra ett til et annet. Denne utformingen er mulig fra gulvmodeller. De er kraftigere og enklere å bruke. Gjennomføringen av hver node utføres effektivt, slik at du kan utføre semi-profesjonelle oppgaver.

Husholdningsmaskiner for tre arbeider på en to-fase nettspenning på 220 V, et tilstrekkelig økonomisk, så populær blant eiere av landets hus og hytter.

Aktuatorer fresemaskiner

Trebearbeiding av flerfunksjonsenhet ved hjelp av:

Foruten å være i stand til å erstatte skjærende verktøy, helt snu enheten, kan du justere dybden på saging eller fresing: en arbeidsbordplate flyttes i vertikal retning. Siden det er mobil, er det viktig å ta hensyn til stivhet og kvalitet festene. Eventuelle vibrasjoner fullstendig eliminert, siden bryter nøyaktighet. Høy-resistent legering som er forskjellig ramme. Bevegelsen av skjæreverktøyet mates ved hjelp av en elektrisk motor. Det avhenger av sin makt evner av utstyret.

Fordeler med multifunksjonsenheter

I et lite hjem workshop er mye lettere å plassere håndholdte enheter: sirkelsag, fresing, boring og stikksag. Men trearbeid maskin åpner mange muligheter foran sin egen:

 • arbeid på maskinen er enklere enn å holde verktøyet på vekt. Operatøren blir lei, kan gjøre feil eller skade, så hvis du planlegger en serie av arbeidsstykker, gi preferanse til maskinen;
 • Detaljer fått høyere kvalitet. Selv uten spesielle ferdigheter, på trebearbeidingsmaskiner kan du gjøre et skikkelig produkt. Når man arbeider med håndverktøy er nødvendig samtidig å overvåke posisjonen av arbeidsstykket og verktøyet. Mens den under maskineringen krever hensyn bare til materiale som har en positiv effekt på kvaliteten av det ferdige produktet;
 • Det reduserte tid til å behandle ett stykke, slik at du kan gjøre flere ganger mer enn de manuelt ved hjelp av elektroverktøy.

Med alle fordelene av fresemaskiner for tre har en alvorlig ulempe: det er umulig å oppnå profesjonell kvalitet behandling og høy presisjon. Derfor bransjer foretrekker å bruke spesialisert utstyr. I tillegg trenger husholdningsapparater ikke gir for tung bruk og kan raskt svikte under tung belastning.

Noen av de populære modellene av universelle dreiebenker

Dette trearbeid maskinen er spesielt utviklet for bruk i boliger. Den lar deg utføre en rekke verk:

 • saging alle typer av trevirke i en hvilken som helst retning;
 • planer;
 • rebating;
 • Milling;
 • produksjon av riller, knaster, meisling;
 • sliping av borekroner og kuttere.

Arbeidsstykket kan mates manuelt eller automatisk. Bordplaten er oppdelt i tre segmenter, hver har en behagelig festene. Alle elementer som opererer er dekket med beskyttende skjold, som beveges sammen med arbeidsstykket. Bunnrøret er anordnet for å forbinde støvsuger.

Spesifikasjoner Caliber innenlandske trearbeid maskin Sedm 2200

 • spindelrotasjonshastighet 4100;
 • motoreffekt på 2,2 kW;
 • antall kniver for skjøting - 3;
 • Høyeste planende bredde - 25 cm;
 • planende dybde per pass - 0,3 cm;
 • maksimal skjæredybde - 7 cm;
 • sirkeldiameter på sagen - 25 cm;
 • den største diameter av klemmen for fresing - 13 MM4
 • valsehøvelmaski dybde i en passering - 0,3 cm;
 • Maksimal arbeidsstykket Høyde - 12 cm.

Maskinen for huset er utstyrt med to kniver, sirkelsag, to slipeskiver, øvelser, kuttere, guide stopp og selvspennende chuck.

Husstand innretning Corvette 320 refererer til den universelle kategori, tillater så følgende typer trelast behandling:

 • saging langs og på tvers av fibrene;
 • prostrugivanie langs skinnen;
 • bore hull;
 • forskjellige frese overflater.

Det er meget kompakt mini-enhet for hjemmet, som er konstruert for drift i områder av ulempe. Rekonfigureres mini-maskin er meget enkel og rask, som drives av en asynkron elektrisk motor, som ved hjelp av reimdrift gir bevegelse til igangsettingsverktøyet. Arbeide benkeplate laget av støpejern og er utstyrt med en guide for saging og høvling, transportirnym vekt. Planer kniver aksling er dekket av beskyttelse. Fjerning av sagflis produsert koblet til en spesiell forbindelse med en støvsuger. Det er mulig å bytte sagblad høyde og slutten fresing.

 • motoreffekt på 1,5 kW;
 • spindelrotasjonshastighet 3500 opm;
 • antall kniver for skjøting - 3;
 • Høyeste planende bredde - 20 cm;
 • planende dybde per pass - 0,3 cm;
 • maksimal skjæredybde - 7 cm;
 • sirkeldiameter på sagen - 25,5 cm;
 • saging i en vinkel opp til 45 grader;
 • maksimal skjæredybde - 9 cm;
 • Bore diameter - opp til 1,3 cm.

Corvette 320 for huset er utstyrt med hurtigchuck, to klemmene, føringer, drill, sirkelsag Circle rasklinivatelem, skyver sagen og drill.

Mini enheten er spesielt designet for hjemmet eller lite verksted. Funksjoner av denne modellen:

 • saging emnene på tvers langs fibrene, så vel som den ønskede vinkel;
 • planer vedlikehold langs kanter og hjørner.

Behandlingen kan være hvilken som helst art av tre, så vel som trykket plate (OSB, MDF), laminat, finer, papp og plast. Enheten er utstyrt med en asynkron elektrisk motor. Den kompakte størrelsen gjør det enkelt å flytte den. Så sirkel gjennomsiktig sikkerhets skjermede foringsrør utstyrt benkeplate anvisning linjal klemmer, stropper og en anordning for tverrgående skjæring hjørnet. Knivakselen også skjermet for å hindre skade. For fjerning av spon tilgjengelig støvsuger forbindelse. Trebearbeidingsmaskiner raskt justeres.

 • motor kapasitet - 2,4 kW;
 • Maksimal dybde av høvling - 0,3 cm;
 • sirkeldiameter på sagen - 25 cm;
 • hjulets rotasjonshastighet - 2850 RPM;
 • Muligheten for saging i en vinkel på 45 grader;
 • maksimal skjæredybde - 9,7 cm;
 • høvel aksel rotasjonshastighet - 7700 RPM.

Trearbeid Belmash husholdning enhet for huset er utstyrt med et sagblad, festene. Maskinen vekt 45 kg, er den utformet for montering på en arbeidsbenk.

Tips for arbeid på universelle trebearbeidingsmaskiner

 • før bruk for å fjerne stifter, skruer eller spiker av arbeidsstykket, rengjør den av bakken;
 • sterkt vridd deler prostrugivayte flere ganger i grunt vann;
 • Serveres stykke jevnt i samme takt, holder den med begge hender, endre plasseringen av hendene, så snart en av dem er den utøvende instrument;
 • å arbeide med små arbeidsstykker, bruker støtteorganene og fiksere;
 • for å forbedre behandlingen kvalitet, fremme elementet langs fibrene;
 • hvis du ønsker å håndtere svært lange deler, gjøre flere backup;
 • kvartal velge ved lave matehastigheter;
 • ikke glem mulig innvirkning på arbeidsstykket på en rask kontakt med sirkelsag imidlertid redusere matehastigheten.

Flere videoer på Kombinerte trebearbeidingsmaskiner:

1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

27 − 21 =